Keukens

Nieuwe keukens

RuitenbergBouw monteert diverse keukens, De plaatsing en installatie van uw keuken vormt voor ons geen enkel probleem. U kunt tevens bij ons terecht voor montage werk of voor de betegeling van uw keuken. Ook ondersteunen we u met het opstellen van een leidingplan. Wij zijn naast het plaatsen van standaard keukens gespecialiseerd in het plaatsen van keukens met specifiek maatwerk. Dit is te zien op onderstaande foto’s.

Keuken renovatie

Is uw huidige keuken toe aan vervanging? Dan bent u bij RuitenbergBouw aan het goede adres. Wij verzorgen de sloop van uw huidige keuken, en het plaatsen en installeren van uw nieuwe keuken. RuitenbergBouw monteert het leidingwerk en doen alle aanpassingen die nodig zijn. Na deze aanpassingen verzorgen wij de volledige afwerking zodat u met veel plezier kunt genieten van u nieuwe keuken. Wij zorgen ervoor dat de overgang van uw oude naar uw nieuwe keuken, zonder problemen verloopt!

Als u hulp nodig heeft bij het plaatsen van een nieuwe of het renoveren van een bestaande keuken neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of via de contactgegevens onder aan de pagina.

previous arrow
next arrow
Slider