Badkamers

Nieuw vervangen of verbouwen

RuitenbergBouw plaatst nieuwe badkamers maar vervangt en verbouwd ook bestaande badkamers. Zelfs verplaatsen van de badkamer naar een andere ruimte behoort tot de mogelijkheden. In dat opzicht denken we met onze klanten mee. Het gaat er uiteindelijk om, om samen met de klant een resultaat neer te zetten waar de klant blij en tevreden mee is en waar wij als RuitenbergBouw trots op mogen zijn. Op deze pagina staan ook foto’s van projecten die wij bij onze klanten hebben gerealiseerd.

Advies

Naast de uitvoering, ondersteunen we onze klanten ook met advies over de mogelijkheden en inrichting van hun badkamer. Denk hierbij aan het ontwerp van u badkamer. Maar ook aan de mogelijkheden om een bestaande badkamer aan te passen op basis van de wensen van de klant.

Materialen

Ook kan RuitenbergBouw materialen leveren voor u badkamers. Denk hierbij aan tegels, sanitair, kranen en meubels. U heeft keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Tijdens ons advies is het mogelijk om de keuzes die u maakt direct in het ontwerp te verwerken.

Als u hulp nodig heeft bij het plaatsen een nieuwe badkamer of het renoveren/verbouwen van een bestaande badkamer dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of via de contactgegevens onder aan de pagina.

previous arrow
next arrow
Slider